MediaWatch

Advice henter eks-minister til ny lobby-satsning

Advice opruster på politisk rådgivning og ansætter tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech som chef for public affairs.

Efter to år vender tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech 1. maj tilbage til kommunikationsvirksomheden Advice, som hun forlod i sommeren 2014. Det oplyser Advice i en pressemeddelelse.

Gitte Lillelund Bech tiltræder 1. maj i en stilling som public affairs director og skal som en del af et ledelsesteam udvikle konsulentvirksomheden inden for politisk rådgivning, public affairs og stakeholder management - det vil sige rådgiving og analyse af opfattelsen af en virksomhed eller organisation.

"Gittes fokus vil være at skabe vækst inden for public affairs-området i Advice. Særligt inden for transport og infrastruktur, skat/finanslov, finans, forsvar, vidensrådgivning og blandt store danske og udenlandske virksomheder," siger partner og director Tobias Zacho Larsen, Advice, i meddelelsen.

Han forklarer, at bureauet igennem længere tid har været på udkig efter en erfaren profil inden for forretningsområdet og fremhæver Gitte Lillelund Bechs netværk til politiske og administrative beslutningstagere og til virksomhedsledere som unikt.

Fokus på public affairs

Gitte Lillelund Bech kommer fra en stilling som adm. direktør for brancheorganisationen Danske Havne.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Advice efter knap to år i organisationsverdenen. Selvom jeg har været rigtig glad for min tid hos Danske Havne, er jeg nået til den erkendelse, at den puls der findes i en konsulentvirksomhed, hvor man hele tiden rykker ud til opgaver, hvor der er allermest på spil, ligger utroligt godt til mig. Og den rene public affairs rådgivning er min største interesse og drive," siger hun i meddelelsen.

Ansættelsen sker som led i en større satsning på at udvide forretningsområdet inden for den politisk interessevaretagelse.

Ud over Gitte Lillelund Bech har Advice ansat tre øvrige profiler; Jesper Claus Larsen, som kommer fra en stilling som analysechef for Socialdemokraterne, Sofie Ustrup, som kommer fra en stilling som Global public affairs manager i Lundbeck, og Sofie Bundgaard Lindkvist, som hidtil har været project associate og bl.a. har været involveret i den tidligere forskningsminister Sofie Carsten Nielsens (R) valgkampagne.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs