MediaWatch

Advice henter eks-minister til ny lobby-satsning

Advice opruster på politisk rådgivning og ansætter tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech som chef for public affairs.

Efter to år vender tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech 1. maj tilbage til kommunikationsvirksomheden Advice, som hun forlod i sommeren 2014. Det oplyser Advice i en pressemeddelelse.

Gitte Lillelund Bech tiltræder 1. maj i en stilling som public affairs director og skal som en del af et ledelsesteam udvikle konsulentvirksomheden inden for politisk rådgivning, public affairs og stakeholder management - det vil sige rådgiving og analyse af opfattelsen af en virksomhed eller organisation.

"Gittes fokus vil være at skabe vækst inden for public affairs-området i Advice. Særligt inden for transport og infrastruktur, skat/finanslov, finans, forsvar, vidensrådgivning og blandt store danske og udenlandske virksomheder," siger partner og director Tobias Zacho Larsen, Advice, i meddelelsen.

Han forklarer, at bureauet igennem længere tid har været på udkig efter en erfaren profil inden for forretningsområdet og fremhæver Gitte Lillelund Bechs netværk til politiske og administrative beslutningstagere og til virksomhedsledere som unikt.

Fokus på public affairs

Gitte Lillelund Bech kommer fra en stilling som adm. direktør for brancheorganisationen Danske Havne.

"Jeg glæder mig til at vende tilbage til Advice efter knap to år i organisationsverdenen. Selvom jeg har været rigtig glad for min tid hos Danske Havne, er jeg nået til den erkendelse, at den puls der findes i en konsulentvirksomhed, hvor man hele tiden rykker ud til opgaver, hvor der er allermest på spil, ligger utroligt godt til mig. Og den rene public affairs rådgivning er min største interesse og drive," siger hun i meddelelsen.

Ansættelsen sker som led i en større satsning på at udvide forretningsområdet inden for den politisk interessevaretagelse.

Ud over Gitte Lillelund Bech har Advice ansat tre øvrige profiler; Jesper Claus Larsen, som kommer fra en stilling som analysechef for Socialdemokraterne, Sofie Ustrup, som kommer fra en stilling som Global public affairs manager i Lundbeck, og Sofie Bundgaard Lindkvist, som hidtil har været project associate og bl.a. har været involveret i den tidligere forskningsminister Sofie Carsten Nielsens (R) valgkampagne.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere