MediaWatch

Ny pressechef i Coloplast

Coloplast har ansat ny pressechef, der er hentet i Nordeas kommunikationsafdeling og tidligere har været digital redaktør i Aller.

Foto: Coloplast, PR

Sundhedspleje-virksomheden Coloplast har ansat ny pressechef. Det er den 33-årige Maria Lindeberg, der i dag er senior kommunikationsrådgiver i Nordea.

Maria Lindeberg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har taget flere diplomuddannelser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Efter praktik på Ritzaus Bureau blev hun journalist på Jyllands-Posten og har også været digital redaktør på Aller Press og journalist på Berlingske Business, inden hun i 2013 blev hentet til Nordea.

Coloplast har været i markedet efter en pressechef siden Simon Augustesen blev udnævnt til ansvarlig for danske medierelationer i A.P. Møller-Mærsk.

Maria Lindeberg tiltræder i Coloplast 1. januar, men forlader Nordea allerede 18. december. Nordea har derfor hentet Mikael Winkler ind som konsulent. Han var gennem 17 år pressechef i Finansrådet og er i dag associeret partner i Resonans Kommunikation.

Nordea meddelte onsdag, at man har ansat Søren Reumert Hansen som ny kommunikationschef i Danmark. Han kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Sydbank. Nordea har ledt efter en ny kommunikationschef, siden Pia Stoklund i begyndelsen af juni sagde op for at blive kommunikationsdirektør i TDC.

I slutningen af juni sagde Nordeas danske pressechef, Stephan Ghisler-Solvang også op for at blive pressechef i ATP, hvor han afløste Anders Klinkby, der skiftede til jobbet som direktør for lobbyorganisationen Investeringsfondsbranchen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs