MediaWatch

Ny pressechef i Coloplast

Coloplast har ansat ny pressechef, der er hentet i Nordeas kommunikationsafdeling og tidligere har været digital redaktør i Aller.

Foto: Coloplast, PR

Sundhedspleje-virksomheden Coloplast har ansat ny pressechef. Det er den 33-årige Maria Lindeberg, der i dag er senior kommunikationsrådgiver i Nordea.

Maria Lindeberg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har taget flere diplomuddannelser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Efter praktik på Ritzaus Bureau blev hun journalist på Jyllands-Posten og har også været digital redaktør på Aller Press og journalist på Berlingske Business, inden hun i 2013 blev hentet til Nordea.

Coloplast har været i markedet efter en pressechef siden Simon Augustesen blev udnævnt til ansvarlig for danske medierelationer i A.P. Møller-Mærsk.

Maria Lindeberg tiltræder i Coloplast 1. januar, men forlader Nordea allerede 18. december. Nordea har derfor hentet Mikael Winkler ind som konsulent. Han var gennem 17 år pressechef i Finansrådet og er i dag associeret partner i Resonans Kommunikation.

Nordea meddelte onsdag, at man har ansat Søren Reumert Hansen som ny kommunikationschef i Danmark. Han kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Sydbank. Nordea har ledt efter en ny kommunikationschef, siden Pia Stoklund i begyndelsen af juni sagde op for at blive kommunikationsdirektør i TDC.

I slutningen af juni sagde Nordeas danske pressechef, Stephan Ghisler-Solvang også op for at blive pressechef i ATP, hvor han afløste Anders Klinkby, der skiftede til jobbet som direktør for lobbyorganisationen Investeringsfondsbranchen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs