MediaWatch

Ny direktør for Konkurrencestyrelsen

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget ny direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Foto: /ritzau/Søren Sielemann/

Det bliver den 51-årige cand.polit. Jakob Hald, der skal afløse Agnete Gersing som direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Det oplyser Erhvervs- og Vækstministeriet i en pressemeddelelse.

Jakob Hald kommer fra embedsværket på Slotsholmen og har bl.a. været afdelingschef i Finansministeriet og er i dag afdelingschef i Skatteministeriet.

”Det glæder mig, at Jakob Hald har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Med hans solide og brede erfaring vil varetagelsen af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens opgaver fortsat kunne styrkes og udvikles," siger erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen (V), i meddelelsen.

Jakob Hald afløser Agnete Gersing, der i september blev udnævnt til ny departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet. Han tiltræder stillingen 1. januar.

”Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen varetager en vigtig samfundsopgave, som jeg glæder mig utrolig meget til at løfte sammen med styrelsens dygtige og dedikerede medarbejdere. Jeg glæder mig også til at bidrage til at fastholde og udvikle den høje faglige profil og respekt, der er omkring Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,” siger Jacob Hald i en kommentar til skiftet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs