MediaWatch

Radikale henter rådgiver i Finansrådet

Det Radikale Venstre har været på rov i Finansrådet og hentet interesseorganisationens eneste tilbageværende journalist.

Foto: PR, Finansrådet

Det Radikale Venstre har ansat journalist Thomas Søie Hansen som presserådgiver for partiets medlem af Europaparlamentet, Morten Helveg Petersen, og som presserådgiver for den radikale folketingsgruppe fra 1. december.

Dermed står Finansrådet fra 1. december som udgangspunkt uden nogen journalister ansat. I begyndelsen af oktober fyrede bankernes interesseorganisation nemlig pressechefen gennem 17 år, Mikael Winkler, samtidigt med fyringen af tre underdirektører.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs