MediaWatch

Kurt Strand revser "velkoreograferet" regeringsdækning

Journalist Kurt Strand skriver i en kommentar, at optakten til og opfølgningen på statsministerens lancering af regeringens målsætning var "forudsigelig".

Forsiderne på Berlingske og Jyllands-Posten i søndags.

Kurt Strand er i dagens udgave af Kristeligt Dagblad ikke imponeret over mediernes tilgang til regeringens lancering af dens politiske program. Udover manglen på indhold i regeringens udspil påpeger Kurt Strand i sin kommentar, at optakten var nøje afstemt med medierne.

"I velkoreograferede interviews fortalte han (statsministeren, red.) i flere medier om sin regerings fire vigtigste målsætninger," skriver Kurt Strand i Kristeligt Dagblad.

Søndag havde Jyllands-Posten og Berlingske begge Lars Løkke Rasmussen på forsiden i forbindelse med store interviews forud for søndagens pressemøde. Overskrifterne på avisernes forsider var henholdsvis "Løkke: Min succes eller fiasko skal måles på fire områder" og "Løkkes fire ledestjerner."

Kurt Strand nævner også mediernes efterfølgende kommentarer, analyser og udlægninger. De får betegnelsen "forudsigelige" med på vejen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs