MediaWatch

Operate bygger ny forretning med tidligere Bysted-direktør

Kommunikationsbureauet Operate udvider med bureau-gren målrettet oplevelsesindustrien.

Tidligere direktør i Bysted AS, Bo Søby Kristensen, skal stå i spidsen for en ny satsning på oplevelsesindustrien fra Operate. Det skriver kommunikationsbureauet i en pressemeddelelse.

Bo Søby Kristensen bliver direktør og medejer af det nye selskab, Operate Experience, der vil opdyrke markedet blandt virksomheder, organisationer og myndigheder i oplevelsesindustrien.

"Vi tror på, at der er plads i markedet til en kommunikationsvirksomhed specialiseret i oplevelsesindustrien. Det handler om at skabe oplevelser, der kan engagere, underholde og til tider undervise brugerne. Det er derfor centralt, at vi både kan tænke strategi og analyse, skabe content, levere stærke og visuelle kommunikationsløsninger og også selv levere konkrete digitale løsninger," siger bestyrelsesformand i Operate Experience og direktør i Operate, Per Rystrøm, i meddelelsen.

Operates aktiviteter tæller herefter tre virksomheder. Ud over hovedbureauet Operate, driver selskabet den digitale udviklingsvirksomhed Operate IT og fremover altså også Operate Experience, der har blikket rettet mod kulturinstitutioner som museer og festivaler.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs