MediaWatch

Operate bygger ny forretning med tidligere Bysted-direktør

Kommunikationsbureauet Operate udvider med bureau-gren målrettet oplevelsesindustrien.

Tidligere direktør i Bysted AS, Bo Søby Kristensen, skal stå i spidsen for en ny satsning på oplevelsesindustrien fra Operate. Det skriver kommunikationsbureauet i en pressemeddelelse.

Bo Søby Kristensen bliver direktør og medejer af det nye selskab, Operate Experience, der vil opdyrke markedet blandt virksomheder, organisationer og myndigheder i oplevelsesindustrien.

"Vi tror på, at der er plads i markedet til en kommunikationsvirksomhed specialiseret i oplevelsesindustrien. Det handler om at skabe oplevelser, der kan engagere, underholde og til tider undervise brugerne. Det er derfor centralt, at vi både kan tænke strategi og analyse, skabe content, levere stærke og visuelle kommunikationsløsninger og også selv levere konkrete digitale løsninger," siger bestyrelsesformand i Operate Experience og direktør i Operate, Per Rystrøm, i meddelelsen.

Operates aktiviteter tæller herefter tre virksomheder. Ud over hovedbureauet Operate, driver selskabet den digitale udviklingsvirksomhed Operate IT og fremover altså også Operate Experience, der har blikket rettet mod kulturinstitutioner som museer og festivaler.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs