MediaWatch

Ex-spindoktor bliver lobbyist for rederiforening

Kommunikationschef i Dansk Energi og tidligere spindoktor for daværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech rykker til Danmarks Rederiforening.

Danmarks Rederiforening har ansat kommunikationschef i Dansk Energi, Jakob Ullegård, som ny direktør for afdelingen for politik og analyse fra 1. juni i år, oplyser organisationen i en meddelelse.

Som ny direktør for afdelingen får han ansvaret for at varetage de danske rederiers erhvervspolitiske interesser samt driften af de to underorganisationer Rederiforeningen af 2010 og Bilfærgernes Rederiforening.

Jakob Ullegård har tidligere været blandt andet særlig rådgiver for daværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V), chef for Public Affairs i Landbrug og Fødevarer, direktionsassistent og PA-medarbejder i TDC og ansat i Venstres Politisk-Økonomisk Sekretariat.

"Jakob Ullegård kommer med en stor og bred erfaring med moderne interessevaretagelse i erhvervsorganisationer. Han har gennem sit tidligere virke leveret resultater og vist, at han kan sætte nye dagsordener. Med erfaring fra både Christiansborg, ministerium, erhvervsliv og interesseorganisationer er han godt rustet til at skabe resultater for skibsfarten. Hans store indsigt i det politiske maskinrum vil være en gevinst for medlemmerne og for foreningerne, så jeg glæder mig meget til at få Jakob Ullegård om bord," siger adm. direktør, Anne H. Steffensen, Danmarks Rederiforening.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs