MediaWatch

Fagfolk: SAS-sag en content marketing-lærestreg

Politisk SAS-artikel blev et 'content marketing' selvmål, hvilket tyder på uskarpe overvejelser og ringe kommunikation om magasinindholdet, siger fagfolk.

SAS måtte søndag foretage det usædvanlige træk at tilbagekalde julenummeret af selskabets helt nye rejsemagasin 'Scandinavian Traveler' fra alle fly.

Det skete, efter flyselskabet fik kritik for at bringe en artikel om højrefløjens fremgang i skandinavisk politik. I den omstridte artikel beskrives, hvorfor Sverigesdemokraterne og Fremskrittspartiet står stærkt i henholdsvis Sverige og Norge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs