MediaWatch

Aller Media bytter Mediacom med Carat

Aller Media har valgt Carat som koncernens nye mediabureau og siger farvel til et mangeårigt samarbejde med MediaCom.

Foto: Aller Media

Aller Media A/S har efter en pitch-runde valgt Carat som koncernens nye mediebureau. Carat er hovedbureauet i Dentsu Aegis Network.

Valget af Carat betyder, at Aller Media siger farvel til et mangeårigt samarbejde  med MediaCom.

Allers fremtidige marketingstrategi involverer blandt andet mere fokus på udvikling af content marketing-forretningen og skærpet kendskab til den enkelte læsers adfærd og præferencer.  Det nye samarbejde skal styrke strategien ved blandt andet at sikre øget fokus på dialog marketing og nye løsninger via digitale kanaler.

”Når valget faldt på Carat som vores nye mediebureau, er det fordi, vi mener, at de kom op med de mest innovative løsninger i forhold til den rejse, vi er på med at have endnu mere fokus på dialog marketing og brug af vores mange kanaler, herunder især på den digitale front," siger bladsalg og marketingdirektør Vibeke Wolfsberg i en pressemeddelelse.

Det nye samarbejde påbegyndes primo 2015.

Mads Bredal ny landechef for Dentsu Aegis

Malene Birkebæk stopper som Carat-direktør  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs