MediaWatch

IUM knopskyder med egen RTB-afdeling

RTB funktionen 'Cadreon' bliver afdeling i IUM Danmark, ledet af Julie Meyer Memborg, der kommer fra Specific Media.

Julie Meyer Memborg

IUM Danmark skal spille en central europæisk rolle i udrulning af et nyt brand inden for koncernen, Cadreon, der opererer inden for RTB, Real Time Bidding.

Bureauet hat hentet Julie Meyer Memborg hos Specific Media. Hun får titel af Head of Programmatic Buying.

Den danske afdeling af Cadreon skal fungere som knudepunkt for de nordiske lande samt flere andre europæiske markeder og Mellemøsten.

"Jeg har arbejdet med RTB siden starten for over to år siden. Jeg ser frem til at udvikle IUM's tilgang til Programmatic Buying, ikke bare i Norden men også på de udvalgte europæiske markedet og i Mellemøsten," siger Julie Meyer Memborg til BureauBiz.

Cadreon bliver en afdeling i bureauet. Ud over Julie Meyer Memborg er der hyret tre nye medarbejdere og en fjerde er på vej

Cadreons ekspansion startede i UK i 2011 og er siden udvidet til andre markeder, som Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien og senest Italien.

Cadreon er et sæt af værktøjer, der muliggør og optimerer indkøb via RTB - Real Time Bidding.

Ny kreativt bureau med mediabureau-attitude 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs