MediaWatch

TV2's nye kommunikationsdirektør kommer fra bankverdenen

Lunars kommunikationsdirektør skifter betalingsløsningen Lunar ud med et liv i mediebranchen, når hun 1. september bliver kommunikationsdirektør i TV2.

Cathrine Kier er TV 2's nye kommunikationsdirektør. | Foto: PR / TV2

37-årige Cathrine Kier, der kommer fra et job som kommunikationsdirektør i Lunar, bliver TV2’s nye kommunikationsdirektør.

I Lunar har hun haft ansvaret for både kommunikation og interessevaretagelse siden 2019, og at hun før det var kommunikationsdirektør i Saxo Bank med ansvar for intern og ekstern kommunikation

”Cathrine favner alt det, vi siden foråret har været på udkig efter i rekrutteringsprocessen. Hun har en stærk faglighed og en veludbygget værktøjskasse inden for de kommunikationsfaglige discipliner. Og så kommer hun med den helt rette erfaring og centrale viden omkring ledelse i virksomheder, der står midt i en digital transformation,” udtaler TV2’s adm. direktør, Anne Engdal Stig Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs