MediaWatch

Magisterforeningen får ny pressechef

Presserådgiver i Ingeniørforeningen, IDA, skifter til magistrenes fagforbund, DM, hvor hun fra nytår skal være pressechef.

Foto: Screenshot

Efter knap fem år i Ingeniørforeningen, IDA, som presserådgiver skifter Tina Splidsboel til en chefstiling i Dansk Magisterforbund (DM), hvor hun skal stå i spidsen for pressearbejdet som pressechef.

Det skriver hun på Linkedin.

"Jeg har takket ja til et nyt job. Fra årsskiftet skal jeg være pressechef i DM, og det glæder jeg mig umanerligt meget til," skriver hun og uddyber, at hun i det nye job bl.a. skal lægge rammen for pressearbejdet på politikske dagsordener som uddannelse, forskning, ligestiling og arbejdsmarked.

Den journalistuddannede Tina Splidsboel kom til IDA i 2017 fra DR, hvor hun bl.a. har været vært på P1 Debat og redaktør på programmet "Vi ses hos Clement" på DR2. Hun har tidligere været journalist på "Debatten" på DR2 samt klummeskribent i Femina, fremgår det af Linkedin.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs