MediaWatch

Ny pressechef for Socialdemokratiet er fundet

Pressechef i Danmarks Lærerforening rykker til regeringspartiet for at stå i spidsen for pressearbejdet dér. Han afløser Mikkel Harboe på posten.

Foto: Jens Dresling

Jens Dissing Munk de Klauman stopper som pressechef i Danmarks Lærerforening efter knap tre år på posten for at blive ny pressechef i Socialdemokratiet på Christiansborg. Det skriver han i et opslag på Linkedin.

Han tiltræder sin nye stilling på Christiansborg til december.

Tidligere arbejdsgivere tæller Dansk Metal, hvor han indtil 2018 også var pressechef, efter han i godt fire år frem til 2015 var pressekonsulent i Landbrug & Fødevarer.

Jens Dissing Munk de Klauman overtager stillingen, efter Mikkel Harboe stoppede i september for at blive ny særlig rådgiver for finansminister Nicolai Wammen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs