MediaWatch

Kommunikationslinje kræver landets sjettehøjeste snit

Mens adgangskravet for at komme ind på kommunikationslinjen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København er steget, er det blevet lettere at komme ind på de tre journalistuddannelser på Roskilde Universitetscenter.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det har i år krævet et karaktergennemsnit i den høje ende at få en plads på Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles kommunikationsuddannelse i København. Med et snit på 10,9 er uddannelsen nu den, der kræver det sjettehøjeste snit i landet. Det skriver Journalisten på baggrund af tal fra Uddannelses- og forskningsministeriet.

Kommunikationsuddannelsen i Aarhus kræver et lidt lavere snit - men stadig i den høje ende - på 10,3. Sidste år lå adgangskravene på hhv. 10,6 i København og 10,7 i Aarhus, hvor snittet altså er faldet lidt i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs