MediaWatch

Carlsbergs pressechef bliver ny kommunikationschef i Danfoss

Kasper Elbjørn skifter 1. april Carlsberg ud med Danfoss og en post som kommunikationschef.

Foto: Gregor Fischer/AP/Ritzau Scanpix

Carlsbergs pressechef Kasper Elbjørn tiltræder som kommunikationschef i Danfoss fra 1. april 2021.

Kasper Elbjørn har en baggrund på mere end 20 år inden for intern og ekstern kommunikation.

I de sidste fem år har han fungeret direktør for ekstern kommunikation i Carlsberg, hvor han stod i spidsen for Carlsbergs eksterne kommunikation globalt og i Danmark.

"De sidste fem år i Carlsberg har været virkelig berigende og en stor oplevelse, både personligt og professionelt. Nu er det tid for mig at komme videre og tage en ny udfordring," siger Kasper Elbjørn.

Han glæder sig til at tiltræde i en "virksomhed, der har et så stort potentiale til at gøre en reel forskel for den måde, vi bruger energi og klima på."

Kasper Elbjørn skal hos Danfoss lede den interne og eksterne kommunikation.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs