MediaWatch

Chef for Kulturministeriets kommunikationsenhed takker af

Efter et corona-år med tungt arbejdspres har kommunikationschef i Kulturministeriet valgt at sige stop.

Kulturministeriet har hjemme på Gammel Strand i København. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

I efteråret 2019 stoppede Michael Dahl Nielsen som presse- og kommunikationschef i Roskilde Kommune for at tage jobbet som chef i enheden Politik og Kommunikation i Kulturministeriet - men nu skal han på jobjagt igen. Med henvisning til Michael Dahl Nielsens Linkedin-profil skriver Altinget, at han har sagt op.

"Det sidste år i Kulturministeriet har været vanvittigt. Ministeriet blev til et Corona-ministerie. Jeg har arbejdet som en gal. Dag, nat, i weekender og ferier. Og nu hænger det ikke sammen mere," skriver Michael Dahl Nielsen, som i første omgang vil bruge tid med familien.

Michael Dahl Nielsen blev presse- og kommunikationschef i Roskilde Kommune i slutningen af 2015, men da Joy Mogensen skiftede borgmesterposten i Roskilde ud med jobbet som kulturminister, fulgte Michael Dahl Nielsen med.

Enheden Politik og Kommunikation varetager presse, kommunikation, politik og ministerens strategi, lyder det på Kulturministeriets hjemmeside.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs