MediaWatch

BUPL ansætter ny pressechef

BUPL's tidligere pressechef skiftede i marts stilling, og nu sætter forbundet navn på presseafdelingens nye chef, som kommer fra en tilsvarende stilling i Headspace.

Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

1. maj tiltræder 33-årige Laurids Bæk Simonsen stillingen som pressechef i fagforbundet BUPL. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i Headspace Danmark, som er et gratis tilbud om rådgivning til børn og unge.

BUPL's tidligere pressechef Michael Andersen skiftede i marts efter fem år i forbundet jobbet ud med en stilling som presserådgiver i Københavns Professionshøjskole. Michael Andersen havde været pressechef i BUPL i godt halvandet år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs