MediaWatch

Lead Agency-partner sælger ejerandel til direktør

Public Affairs-bureauet skifter ud i ejerkredsen, hvor partner og tidligere DR-korrespondent Torsten Jansen har solgt sine aktier til selskabets direktør, som nu ejer halvdelen af Lead.

Torsten Jansen har bl.a. været DR’s korrespondent i Washington fra 1996 til 2001. Siden 2013 har han været medejer af Lead Agency. | Foto: Robin Skjoldborg

Lead Agency er blevet en mand fattigere i ejerkredsen, efter partner og medejer Torsten Jansen, der har en fortid som korrespondent og vært i DR, har solgt sine aktier, der tegner sig for en ejerandel på 4,67 pct., i selskabet. Det skriver han på Lindkedin.

Køber af aktierne er direktør og medejer Søren Kaster, der nu sidder på 50 pct. af ejerskabet. De øvrige medejere er Peter Aalbæk, Lars Volle, Anita Baun Hørdum, Eva Svavars og Barbara Saitta Bregendal, der alle ejer 10 pct. hver ifølge Altingets oplysninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs