MediaWatch

Tidligere formand for Kreativitet og Kommunikation bliver K-kandidat

Adm. direktør for reklamebureauet Envision, der sidste år stoppede som formand for Kreativitet og Kommunikation, bliver spidskandidat for Konservative i Naser Khaders gamle valgkreds.

Foto: Arkiv: Polfoto/Jens Dresling

Tidligere i september skiftede folketingsmedlem og medieordfører Naser Khader valgkreds fra Østjylland til Sjællands Storkreds.

Hans afløser som Konservatives spidskandidat i Østjylland, er nu fundet, skriver TV2 Østjylland. Posten bliver overtaget af Mona Juul, der er adm. direktør for reklamebureauet Envision og indtil sidste år formand for brancheorganisationen Kreativitet og Kommunikation.

"Det er kæmpe stor ære at få lov til at stille op til Folketingsvalget. Og det er dejligt at få lov til at kunne være med til at debattere og skabe et samfund, sådan som jeg godt kunne tænke mig at få det til at se ud," siger Mona Juul til TV2 Østjylland.

Mona Juul var formand for Kreativitet og Kommunikation i seks år, hun blev afløst af Jens Peter Jensen, der er adm. direktør for reklamebureauet Hjaltelin Stahl. I forbindelse med skridtet ind i politik stopper hun også som adm. direktør for Envision, hvor Anders Tranæs tager over som topchef. Det fremgår af en meddelelse fra bureauet.

Opdateret kl. 13.20 med oplysning om ny topchef i Envision.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs