MediaWatch

Kommunikationsbureau skifter ud på direktørposten

Adm. direktør forlader Geelmuyden Kiese og afløses af partner Karne Lykkebo. Samtidig får partnerkredsen nyt medlem.

Mikkel Salgaard Bendtsen, Karne Lykkebo og Christian Grønning. | Foto: PR/Geelmuyden Kiese

Kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese får ny adm. direktør i skikkelse af Karne Lykkebo, som afløser Janna Sundewall, der forlader bureauet efter to år og seks måneder på direktørposten. Det oplyser Geelmuyden Kiese i en pressemeddelelse.

Den nye adm. direktør er i forvejen partner hos Geelmuyden Kiese og har tidligere været bl.a. tv-tilrettelægger og chefredaktør hos Aller Media.

"At Janna stopper er et stort tab. Men hun efterlader et selskab, der er i bedre form end nogensinde, og jeg er sikker på, at jeg – og det øvrige partnerskab – kan forsætte den positive udvikling," udtaler Karne Lykkebo i meddelelsen.

Janna Sundewall har i alt været ansat hos Geelmuyden Kiese i syv år. Hun forklarer sin afsked med, at hun "efter to et halvt år som Øresundspendler må (...) erkende, at det praktisk ikke hænger sammen."

"Jeg ser dog frem til at følge selskabet på sidelinjen, mens jeg giver mig i kast med nye udfordringer uden for Geelmuyden Kiese," udtaler Janna Sundewall videre.

Kommunikationsbureauet udvider desuden partnerkredsen med Mikkel Salgaard Bendtsen, der har arbejdet hos Geelmuyden Kiese i ni år, senest som udviklingsdirektør. Partnerkredsen består ud over Mikkel Salgaard Bendtsen og Karne Lykkebo af Christian Grønning og Maria Steno.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs