MediaWatch

Sønderjysk sportsklub finder pressechef hos Jydskevestkysten

Sportsredaktør på Jydskevestkysten skifter til sønderjysk sportsklub, hvor han indtager nyoprettet stilling som pressechef.

Foto: /Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Sønderjyske, klubben bag fodbold-, ishockey- og håndboldholdene af samme navn, har ansat Jydskevestkystens sportsredaktør, Jacob Ravn, i en nyoprettet stilling som pressechef. Det skriver Jydskevestkysten.

Jacob Ravn har været ansat på JydskeVestkysten i 11 år, hvoraf de første seks år var som sportsjournalist, mens han de seneste fem år har været sportsredaktør. Ifølge Sønderjyskes direktør, Klaus Rasmussen, skal Jacob Ravn være med til at løfte sportsselskabet på især marketing, kommunikation og kontakten med medier.

"Jeg har haft 11 fantastiske år på avisen, og jeg kunne sagtens have taget 11 år mere, men den her mulighed er så interessant, at jeg ikke kunne sige nej. Nu får jeg lov til at dykke yderligere ned i den klub, jeg har haft som min primære beskæftigelse i de seneste ti år. Det ser jeg frem til, men jeg kommer også til at savne "min" avis og de skønne, dygtige kollegaer," siger Jacob Ravn til Jydskevestkysten.

På grund af det kommende jobskifte vil Jacob Ravn ikke skrive om Sønderjyske frem til hans jobskifte 1. august, skriver Jydskevestkysten.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs