MediaWatch

Danske Rederier henter ny pressechef

Direktør Jakob Ullegård har fået et royalt legat til studie i USA. Samtidig bliver Christian Kjærgaard-Winther ny presse- og kommunikationschef i organisationen.

Christian Kjærgaard-Winther Foto: PR/Danske Rederier

Jakob Ullegård, direktør for forretningsudvikling og kommunikation i Danske Rederier, forlader organisationen.

Samtidig tiltræder Christian Kjærgaard-Winther som ny presse- og kommunikationschef. Han erstatter den tidligere pressechef Rasmus Bebe, der er blevet særlig rådgiver for den nye forsknings- og uddannelsesminister Tommy Ahlers (V).

Det oplyser Danske Rederier.

Jakob Ullegård, som i en årrække har været direktør i Danske Rederier, holder op i organisationen ved udgangen af juni.

I morgen fredag modtager han Crown Prince Frederik Funds legat ved et arrangement på Christiansborg Slot. Legatet giver adgang til et års studier på Harvard Kennedy School, hvor Jakob Ullegård skal tage en Master in Public Administration, som en såkaldt Mid Career-studerende i blandt andet økonomi, ledelse og politik.

Den nye presse- og kommunikationschef Christian Kjærgaard-Winther har blandt andet en fortid som journalist og redaktør på Børsen og som kommunikationschef i en del af Danske Bank.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Danmarks største forlag måtte nedjustere sine forventninger til årets præstation betragteligt, Sjællandske Medier købte op, og Forbrugerombudsmanden besluttede, at et særligt markedsføringsredskab på Facebook er ulovligt. Få overblikket over ugen, der gik, i Mediedanmark.

Bonnier lancerer nyt bureau i Norge

Bonnier Media åbner et ny marketingbureau ved navn Kontent, som skal producere indhold inden for mode, interiør og livsstil. Det skal danne spydspids for koncernens satsning på content marketing og nativeproduktion.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere