MediaWatch

Facebook kaprer Søren Pinds særlige rådgiver

Særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsministeren skifter til Facebook, hvor han får ansvaret for det sociale medies public policy i Norden og Benelux-landene.

/ritzau/Scanpix/Bax Lindhardt
Foto: /Ritzau Scanpix/Bax Lindhardt

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pinds (V) særlige rådgiver, Martin Ruby, skal fremover være Facebooks nye regional chef for selskabets public policy-team i Benelux-landene og Norden. Det skriver Altinget.

"Jeg er meget spændt. Jeg glæder mig til at vende tilbage til tech-industrien. Det er et område, som er relevant for rigtig mange mennesker hver eneste dag, og særligt Facebook står jo tilmed midt i en væsentlig periode lige nu," siger Martin Ruby til Altinget.

Martin Ruby har tidligere arbejdet som politisk chef for Google i Danmark og Norge. Hos Facebook skal han referere til en anden dansker, nemlig Thomas Myrup Kristensen, som er direktør for Facebooks EU-kontor i Bruxelles.

Martin Ruby er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har også en baggrund som tidligere souschef i Venstres Politisk-Økonomiske Sekretariat på Christiansborg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere