MediaWatch

Facebook kaprer Søren Pinds særlige rådgiver

Særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsministeren skifter til Facebook, hvor han får ansvaret for det sociale medies public policy i Norden og Benelux-landene.

/ritzau/Scanpix/Bax Lindhardt
Foto: /Ritzau Scanpix/Bax Lindhardt

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pinds (V) særlige rådgiver, Martin Ruby, skal fremover være Facebooks nye regional chef for selskabets public policy-team i Benelux-landene og Norden. Det skriver Altinget.

"Jeg er meget spændt. Jeg glæder mig til at vende tilbage til tech-industrien. Det er et område, som er relevant for rigtig mange mennesker hver eneste dag, og særligt Facebook står jo tilmed midt i en væsentlig periode lige nu," siger Martin Ruby til Altinget.

Martin Ruby har tidligere arbejdet som politisk chef for Google i Danmark og Norge. Hos Facebook skal han referere til en anden dansker, nemlig Thomas Myrup Kristensen, som er direktør for Facebooks EU-kontor i Bruxelles.

Martin Ruby er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har også en baggrund som tidligere souschef i Venstres Politisk-Økonomiske Sekretariat på Christiansborg.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere