MediaWatch

Midlertidig direktør skal få reklameselskab på ret kurs

En relativt ukendt kapitalfondsdirektør er blevet konstitueret adm. direktør for WPP, efter at Martin Sorrell forlod posten i weekenden efter anklager om upassende opførsel og misbrug af værdier i selskabet.

/Ritzau Scanpix/AP/Richard Drew
Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Richard Drew

Tidligere bestyrelsesmedlem Roberto Quarta skal overtage styringen af britiske WPP, indtil reklamevirksomheden har fundet en permanent arvtager til Martin Sorrell.

Det skriver Wall Street Journal.

Den relativt ukendte kapitalfondsdirektør Robert Quarta, som indtil i lørdags var medlem af WPP's bestyrelse, er blevet konstitueret administrerende direktør for WPP og er dermed ansvarlig for en global virksomhed i et omskifteligt reklamemarked.

Quarta overtager efter virksomhedens stifter, Martin Sorrell, der forlod posten i weekenden efter anklager om upassende opførsel og misbrug af værdier i selskabet.

WPP har udtalt, at selskabet kigger både inden og uden for virksomheden for at finde en permanent afløser til Martin Sorrell.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Politikens Lokalaviser lukker 10 ugeaviser

Annoncemarkedets udvikling får Politikens Lokalaviser til at lukke samtlige sjællandske ugeaviser, der udkommer op til weekenden, for at fokusere på udgaverne midt på ugen.

DMJX vil bygge for 200 millioner i hovedstaden

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole følger nybyggeri i Aarhus op med byggeplaner i København. Rådgiverteam er netop udpeget til stort projekt i en af hovedstadens udviklingsbydele.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere