MediaWatch

Midlertidig direktør skal få reklameselskab på ret kurs

En relativt ukendt kapitalfondsdirektør er blevet konstitueret adm. direktør for WPP, efter at Martin Sorrell forlod posten i weekenden efter anklager om upassende opførsel og misbrug af værdier i selskabet.

/Ritzau Scanpix/AP/Richard Drew
Foto: /Ritzau Scanpix/AP/Richard Drew

Tidligere bestyrelsesmedlem Roberto Quarta skal overtage styringen af britiske WPP, indtil reklamevirksomheden har fundet en permanent arvtager til Martin Sorrell.

Det skriver Wall Street Journal.

Den relativt ukendte kapitalfondsdirektør Robert Quarta, som indtil i lørdags var medlem af WPP's bestyrelse, er blevet konstitueret administrerende direktør for WPP og er dermed ansvarlig for en global virksomhed i et omskifteligt reklamemarked.

Quarta overtager efter virksomhedens stifter, Martin Sorrell, der forlod posten i weekenden efter anklager om upassende opførsel og misbrug af værdier i selskabet.

WPP har udtalt, at selskabet kigger både inden og uden for virksomheden for at finde en permanent afløser til Martin Sorrell.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC lavede norske frasalg i milliardklassen, medieforliget giver fortsat anledning til en historie eller to, og EU var en guldgrube af aktivitet på medieområdet i ugens løb. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere