MediaWatch

Medieorganisation hyrer ny redaktør

Organisationen KLF, Kirke & Medier, har hentet ny redaktør hos Kristelig Arbejdsgiverforening. Han skal bl.a. stå i spidsen for medlemsmagasin.

PR/KLF, Kirke & Medier
Stefan Vase tiltræder sit nye job 15. februar. Foto: PR/KLF, Kirke & Medier

Stefan Vase skal fra 15. februar stå i spidsen for KLF, Kirke & Mediers kommunikation med medlemmerne. Det oplyser hans kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Organisationen arbejder for kristen kultur og kristne værdier i medieudbuddet, og Stefan Vase får bl.a. ansvaret for et magasin, der bliver udgivet i 10.000 eksemplarer fire gange årligt, og nyheder til KLF, Kirke & Mediers hjemmeside.

"Jeg glæder mig meget til at bære KLF’s kommunikation videre. Jeg har både en faglig og personlig interesse i mediers dækning af kirke, tro og etik, og derfor er KLF en interessant organisation at arbejde for," udtaler Stefan Vase om sit nye job.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har senest været journalist og kommunikationschef i Kristelig Arbejdsgiverforening.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere