MediaWatch

Kapitalforvalter udnævner tidligere erhvervsjournalist som pressechef

Som et led i reorganisering af kommunikationsafdeling har kapitalforvalter udnævnt tidligere erhvervsjournalist på Jyllands-Posten og Finans til pressechef.

Formueplejes kontor i Hellerup. | Foto: PR

Kapitalforvalteren Formuepleje har ansat Jacob Brejnebøl Knudsen som pressechef og Katrine Sigvardt som ny Communication Manager. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Udnævnelserne sker som et led i en reorganisering af kommunikationsafdelingen. I forbindelse med ændringerne stopper kommunikationschef Søren Verup, som tidligere var chefredaktør for magasinet Penge & Privatøkonomi, efter knap fem år på posten.

"Jeg ser meget frem til det nye set-up i vores kommunikationsafdeling. Målet er komme endnu mere ud over rampen og få fortalt om de ting, vi kan i Formuepleje. Vi vil gerne styrke kommunikationen med både medier og vores kunder. I al beskedenhed mener vi, at vi har en unik forretningsmodel, hvor kundernes og vores interesser er sammenfaldende. Derfor kan vi tilbyde private investorer noget, de ikke finder andre steder," udtaler Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje, i meddelelsen.

Jacob Brejnebøl Knudsen, som har en lang fortid som erhvervsjournalist på Jyllands-Posten og Finans, har siden 1. august været ansat som pressekoordinator i Formuepleje. Katrine Sigvardt er uddannet journalist og cand.public. og kom til Formuepleje i 2012, hvor hun hidtil har haft titel af kommunikationskoordinator.

Formuepleje hyrer ny pressekoordinator

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs