MediaWatch

Angrebslysten pressemand var et fejlindkøb i Nordeas forsvar

Efter kun ti måneder stopper erfaren kommunikationsmand i Nordea. Jeg var ikke den rette til opgaven, lyder det ærlige svar fra hovedpersonen selv, der allerede har fundet sig et nyt job i et forsikringsselskab.

Foto: PR

Klaus Fridorf skifter Nordeas kommunikationsafdeling ud med Gjensidige Forsikring, hvor han skal stå for ekstern kommunikation.

Det er kun ti måneder siden, han til FinansWatch fortalte, at han stoppede som pressechef i Sampension for at blive kulturambassadør i Nordea.

"I Nordea skulle jeg arbejde med intern kommunikation. Det var en sindssygt spændende stilling, men jeg må nok erkende, at jeg ikke var den rette til opgaven. I fodboldterminologi kan man vel sige, at Nordea havde hentet en angrebspiller ind på en position, hvor der var brug for en forsvarsspiller," siger Klaus Fridorf til FinansWatch.

Blev du fyret?

"Nej, både Nordea og jeg kunne relativt hurtigt se, at der skulle ske noget andet, så vi lavede en aftale om at gå hver til sit."

Nyt job i Gjensidige

I stedet for at arbejde med intern kommunikation i Nordea skal Klaus Fridorf står for ekstern kommunikation i Gjensidige Forsikring.

"Jeg skifter tilbage til det, jeg er bedst til. Og det er ekstern kommunikation og pressehåndtering," siger Klaus Fridorf og tilføjer:

"Det er et fantastisk spændende job, jeg har fået i Gjensidige. De er markedsleder i Norge, mens Gjensidige herhjemme mere har rollen som udfordrer, hvilket jo også giver nogle spændende kommunikationsmuligheder."

Han nævner blandt andet, at Gjensidige også ejer Gouda Rejseforsikring og tidligere i år har købt Mølholm Forsikring af PFA.

"Jeg kommer blandt andet til at arbejde med at give Mølholm en mere skarp offentlig profil, og det arbejde glæder jeg mig til at være med til."

Klaus Fridorf, der er uddannet journalist, har tidligere arbejdet med kommunikation i blandt andet Danske Bank og Sampension. Han har også tidligere arbejdet i Nordea fra 2008-2014.

Artiklen er først bragt på MediaWatch' søstermedie FinansWatch.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere