MediaWatch

Kommunikationschef skifter fra flyselskab til hotelkæde

Daniel Kirchhoff skifter flyselskab ud med hotelkæden Scandic, hvor han skal være kommunikationschef.

Daniel Kirchhoff, kommunikationschef hos Scandic fra 1. januar. | Foto: PR

Hotelkæden Scandic har ansat Daniel Kirchhoff i en nyoprettet stilling som ny kommunikationschef, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Den nye kommunikationschef kommer fra et job med samme titel hos flyselskabet Norwegian. Hos Scandic skal Daniel Kirchhoff stå for hotelkædens interne og eksterne kommunikation i Danmark.

"Daniel Kirchhoff har med sine erfaringer fra Norwegian den helt rette ballast for at sikre den fortsatte udvikling af vores interne og eksterne kommunikationsindsatser i Danmark. Det er et arbejde, som vil komme både vores kunder og medarbejdere til gavn. Jeg ser meget frem til at byde Daniel velkommen hos os 1. januar," udtaler Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark, i meddelelsen.

Den nye kommunikationschef nåede at være ansat hos Norwegian i seks år før sit skifte.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs