MediaWatch

MEC og Maxus fusionerer i Danmark

GroupM-bureauerne er fusioneret til et nyt bureau som led i en global fusion. I spidsen står adm. direktør fra Maxus, som skal skabe et medie-, content og teknologibureau.

Kristian Bæk-Mikkelsen, adm. direktør i Wavemaker Danmark.

GroupM-bureauerne MEX og Maxus fusionerer i et nyt bureau med navnet Wavemaker Danmark. Det skriver det nye selskab i en pressemeddelelse.

Fusionen sker som et led i en global fusion af de to bureauer, som blev annonceret af GroupM's ejer, WPP, i september. På dansk grund vil Wavemaker have kontorer i København og Aarhus og beskæftiger 120 medarbejdere ud af GroupM's samlede medarbejderbase på ca. 500 ansatte.

Adm. direktør for Wavemaker Danmark er Kristian Bæk-Mikkelsen, som tidligere var adm. direktør i Maxus.

"Wavemaker arbejder helt konsekvent med kunderejsen som omdrejningspunkt og grundlag for anbefalinger og løsninger. Ved at udnytte den enorme datamængde fra GroupM’s [m]Platform og tilføre masser af kreativt talent fra Wavemaker-medarbejderne, fokuserer vi på branchens fremtid og ændrer os fra traditionelt mediebureau til medie-, content og teknologibureau," udtaler Kristian Bæk-Mikkelsen i pressemeddelelsen.

På globalt plan får Wavemaker en årlig omsætning på knap 240 mia. kr. i reklameindkøb og beskæftiger 8500 ansatte på 139 kontorer fordelt på 90 markeder, oplyser selskabet.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs