MediaWatch

Kommunikationsbureau henter to nye konsulenter

Flere finansielle institutioner fra udlandet kigger i stigende grad mod Danmark, og det mærker man hos kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, som derfor opruster på området.

Anders Ebdrup er startet som seniorkonsulent hos Geelmuyden Kieses finansielle team. | Foto: Privat

To nye medarbejdere skal styrke Geelmuyden Kiese inden for kommunikationsrådgivning til den finansielle sektor som følge af øget kundetilgang og skærpet konkurrence på det danske investeringsmarked.

Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau har således ansat yderligere to konsulenter med erfaring fra den finansielle sektor.

Anders Ebdrup er startet som seniorkonsulent og har mere end syv års erfaring med rådgivning af både danske og udenlandske finansielle institutioner. Og senest er Lasse Lilholt blevet en del af Geelmuyden Kieses finansielle team, der nu tæller fem konsulenter. Han har fire års erfaring og kommer fra en stilling som pressekoordinator i Saxo Bank og har tidligere været i Jyske Bank.

"Det er i særdeleshed udenlandske banker, kapitalforvaltere og investeringsfonde, der har fået øjnene op for det danske marked. I Danmark er der lanceret lovgivning, der på sigt skal give udenlandske investeringsfonde fri og lige adgang til det danske marked," siger Christian Grønning, direktør for Corporate & Financial Communications hos Geelmuyden Kiese, i en meddelelse.

Artiklen er først bragt på MediaWatch' søstermedie FinansWatch

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs