MediaWatch

Brancheforening mister kommunikationschef

Den danske høreapparatskoncern William Demant har været på rov hos brancheforeningen Medicoindustrien og hyret kommunikationschefen til nyoprettet stilling.

Foto: William Demant/PR

Høreapparatskonsortiet William Demant Holding har pr. 1. november ansat Christian Fomsgaard Johansen som ny mand på posten som senior kommunikationskonsulent.

Her skal han i samarbejde med pressechef Trine Kromann-Mikkelsen arbejde med ekstern kommunikation, herunder Media Relations, CSR kommunikation, Branding og finansiel kommunikation.

”Jeg ser frem til at arbejde med de mange spændende aspekter af hørebranchen. Høreområdet er jo en markant dansk styrkeposition, og William Demant er en rigtig spændende virksomhed, der dækker hele paletten inden for området fra høreapparater over implantater og audiologisk udstyr,” siger han i et mailsvar til MedWatch.

Christian Fomsgaard Johansen kommer fra en stilling som kommunikationschef i Medicoindustrien, hvor han i en årrække varetog brancheorganisationens såvel interne som eksterne kommunikation.

Medicoindustrien har allerede en afløser på plads for Christian Fomsgaard Johansen. Vedkommende tiltræder 1. december, og derefter melder Medicoindustrien mere officielt ud, hvem man har valgt.

Denne artikel er leveret af vores søstersite MedWatch.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere