MediaWatch

Gyldendal hopper på podcast-vognen

Landets største forlag, Gyldendal, lancerer en podcast om bøger for at skabe tættere dialog med sine kunder.

Forfatter og podcast-producent Sigurd Hartkorn Plaetner er ny vært på Gyldendal Podcast.

Podcasts er populære for tiden, og det har Danmarks største forlag, Gyldendal, taget bestik af. Forlaget lancerer i dag en podcast om bøger og forfatterne bag, skriver Gyldendal i en pressemeddelelse.

Vært på podcasten bliver forfatteren Sigurd Hartkorn Plaetner, som også står bag den populære podcast "Noget om Emma". Han vil løbende interviewe bl.a. forfatterne Kaspar Colling Nielsen og Svend Brinkmann og journalist Nagieb Khaja.

Gyldendal Podcast udkommer hver uge og er gratis. Det er et led i en større indsats for at skabe en tættere kontakt til forlagets kunder, fortæller digital marketingchef i Gyldendal Forlag, Thomas Broge-Starck.

"De seneste tre år har vi arbejdet benhårdt på at give de danske bogelskere mere inspiration, mere indblik og mere indhold. Vi vil simpelthen bringe læserne tættere på forlaget og omvendt, og det er lykkedes: På knap et år har over 1.000.000 danskere besøgt vores nyomlagte website og læst de flere hundrede artikler, interviews og biografier, man kan finde derinde,” siger han i meddelelsen.

TV 2 tester videre med podcasts og føjer ny til familien

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere