MediaWatch

Storytel efter milliontilførsel: Alle lande er mulige markeder

Bogtjenesten vil bruge trecifret milliontilførsel til at ekspandere. Storytel leder især efter mindre lydbogsforlag, som er startet af entreprenører, siger topchef.

Den svenske bogtjeneste Storytel har hentet 202,5 mio. svenske kr., svarende til 159 mio. kr., i en kapitaludvidelse. Pengene skal bruges på at fortsætte den ekspansion af forretningen, som Storytel har haft gang i de senere år.

Ifølge Storytels adm. direktør, Jonas Tellander, har bogtjenesten planer om at gå ind i et "stort antal" lande de kommende år, siger han til Breakit.

"Der findes ingen begrænsninger, alle lande i verden er et muligt Storytel-marked. Det handler for os om at tage dette skridt for skridt og vokse via markeder, hvor vi kan være lønsomme. Sverige, Norge og Danmark har vi drevet til lønsomhed, så vi vil fortsætte denne tilgang," siger Jonas Tellander til Breakit.

Når Storytel går ind i nye lander, leder selskabet først og fremmest efter mindre lydbogsforlag, som er startet af entreprenører, siger han.

Forsiden lige nu

Top 20: EM i håndbold dominerer ugens topliste

Søndagens EM-kamp mod Tyskland blev set af flere end 1,5 millioner danskere og lægger for alvor afstand ned til "X Factor", som for første gang i år ikke kunne svinge sig op over en million seere.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere