MediaWatch

Gyldendal ansætter ny salgsdirektør

Anne Louise B. Winther skifter Georg Jensen ud med Gyldendal, hvor hun skal være salgsdirektør.

Anne Louise B. Winther er fra 1. juli salgsdirektør hos Gyldendal. | Foto: Robin Skjoldborg/PR/Gyldendal

Danmarks største forlag, Gyldendal, har ansat Anne Louise B. Winther som ny salgsdirektør. Det skriver forlaget i en pressemeddelelse.

Den nye salgsdirektør kommer fra en stilling som head of sales development hos Georg Jensen. Her har hun været ansvarlig for udviklingen af selskabets selskab både i Danmark og på flere internationale markeder.

Hos sin nye arbejdsgiver får Anne Louise B. Winther ansvar for Gyldendal Forlag, der omfatter Gyldendals salg til det private marked og er selskabets største forretningsgren.

"Vi ser meget frem til at tilføre Anne Louises brede ekspertise til vores samarbejde med forhandlerne. Både Georg Jensen og Gyldendal er store brands med en lang historie. Men det er også brands, hvis succes er afhængig af evnen til at knytte stærke og tillidsfulde relationer til kunderne, om det er kæder, selvstændige butikker, massemarked eller onlineforhandlere. Den opgave evner Anne Louise til fulde," udtaler Elisabeth Nøjgaard, direktør for Gyldendal Forlag, i meddelelsen.

Anne Louise B. Winther tiltræder sin nye stilling 1. juli.

Stillingen som salgsdirektør er nyoprettet som en konsekvens af den rokade, som Gyldendal gennemførte tidligere på året. Her blev Morten Dupont udnævnt til direktør for Gyldendal Bogklubber og forlod dermed sin hidtidige stilling som kommerciel direktør. Det har altså givet behov for en ny person på posten som salgsdirektør.

Gyldendal udnævner ny direktør for bogklubberne 

Mere fra MediaWatch

Nyt nordisk indhold forsvinder fra HBO Max som led i omlægning

HBO Max dropper produktion af originalt indhold i de nordiske og centraleuropæiske lande, herunder Danmark, kort efter selskabet endelig fik sat gang i produktionerne. Det er en del af en større øvelse igangsat af ejerkoncernen Warner Bros. Discovery og medfører også, at den nye danske serie Kamikaze forsvinder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs