Nyhedsbrev skal hjælpe forfattere og forlag med at sælge bøger

For et ”lille beløb” kan forfattere og forlag få deres bøger med i et nyhedsbrev, der lander i potentielle kunders indbakke.
Nyhedsbrevet indeholder tilbud på bøger og mulighed for forudbestilling af kommende bøger. | Foto: Bookdeals
Nyhedsbrevet indeholder tilbud på bøger og mulighed for forudbestilling af kommende bøger. | Foto: Bookdeals

En nyt tilbud ved navn Bookdeals skal hjælpe forlag og forfattere med at nå nye læsere – og læsere med at opdage nye bøger. Tjenesten sælger ikke selv bøger, men fungerer som et gratis ugentligt nyhedsbrev med bogtilbud. Det fremgår af en meddelelse om lanceringen.

Forfattere og forlag betaler et ”lille beløb” for at få gøre deres bøger til del af nyhedsbrevet, og læseren bliver ved et klik på en bog sendt videre til den side, hvor forfatter eller forlag ønsker, at bogen købes. Det præcise beløb oplyses ikke.

”Vi vil i starten primært arbejde med trykte bøger, men lydbøger og e-bøger vil også blive inkluderet senere. Vi vil løbende udbygge vores lister over genrer af bøger, så de tilpasses læsernes ønsker,” udtaler grundlægger af Bookdeals, René Hjetting.

Nyhedsbrevet indeholder tilbud på bøger og mulighed for forudbestilling af kommende bøger. I meddelelsen lyder det, at Bookdeals også skal hjælpe med at skabe mere opmærksomhed om nye forfattere og debutromaner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også