Bogbrancheguiden udbygger forlagsoversigt

Den nye oversigt har til formål at hjælpe med at matche manuskripter og forlag, og der tilføjes nu en kategori for små og nystiftede forlag. 
Den gratis tjeneste går i luften 1. marts.
Den gratis tjeneste går i luften 1. marts.

Den søgbare oversigt over danske forlag er onsdag gået i luften på portalen Bogbrancheguiden, og siden udmeldingen om den nye oversigt har portalen fået henvendelser fra mange mindre forlag, som ikke umiddelbart passer ind i rammerne. Derfor laver Bogbrancheguiden endnu en forlagsoversigt under titlen ”mikroforlag”, skriver Bogmarkedet

”Vi vil f.eks. gerne have, at der på portalen er en relevant plads til nystiftede forlag, der i sagens natur endnu ikke har de 20 udgivelser, vi har sat som minimum for at komme på ”den store” forlagsoversigt”, forklarer Sarah Jacobsen, der er den ene af to partnere bag den nye brancheportal til Bogmarkedet.

Tilmeldingen for ”mikroforlag” er ligeledes planlagt at åbne onsdag, og oversigten vil rumme bl.a. nystiftede forlag og institutioner og virksomheder, som udgiver bøger. Forlag, der vokser sig større, kan siden flytte deres profil til listen over mere etablerede forlag.

Meldingen om den nye oversigt kom i februar, og hensigten er særligt at hjælpe med at matche manuskripter og forlag bedre, lød det

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også