MediaWatch

Medierådet for Børn og Unge skal have ny formand

Den treårige beskikkelsesperiode udløb i weekenden for lektor Stine Liv Johansen som formand for Medierådet for Børn og Unge. Kulturministeriet har ifølge lektoren valgt, at der skal udpeges en ny.

Stine Liv Johansen afgår efter tre år på posten som formand for Medierådet for Børn og Unge. | Foto: PR/Medierådet for Børn og Unge

Efter seks år i Medierådet for Børn og Unge som først børnesagkyndigt medlem og de seneste tre år som formand stopper Stine Liv Johansen i rådet. Det skriver Journalisten.

Twitter skriver den afgående formand, at hendes beskikkelsesperiode som formand for Medierådet for Børn og Unge udløb i 31. april, og at Kulturministeriet har valgt ikke at give hende en periode mere.

”Jeg havde gerne taget en periode mere og var blevet indstillet af rådet til genbeskikkelse, men kulturministeren har valgt at udpege en anden,” lyder det.

Stine Liv Johansen er lektor ved Center for Børns Litteratur og Medier, Aarhus Universitet. Hun tiltrådte posten som formand for Medierådet 1. maj 2019, hvor hun afløste lektor, ph.d. Anne Mette Thorhauge, der havde varetaget posten de foregående seks år.

Medierådet arbejder bl.a. med aldersmærkning af film, vejledning om spil og formidling af viden og materialer om børn og unges brug af digitale medier.

Ifølge Journalisten ventes den nye formand at blive offentliggjort i starten af ugen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs