MediaWatch

JP/Politikens bogtjeneste holder mere øje med samfundsudvikling end konkurrenter

Efter år med svingende omsætning har onlineboghandlen Saxo.com i coronaårene hævet omsætningen til et højere niveau end nogensinde før. Den største hurdle for fortsat vækst i 2022 bliver dog ikke den skærpede konkurrence, lyder det fra Saxos adm. direktør.

Saxo.com har eksisteret siden 2002. | Foto: PR/JP/Politikens Hus

Lysten til at læse er vokset i takt med smittetrykket under coronapandemien, og det har givet forlag grund til at være håbefulde i en tid, hvor konkurrencen om folks opmærksomhed og pengepung er skærpet.

Det har også kunnet mærkes hos onlineboghandleren Saxo.com, som fulgte et fremgangsrigt 2020 op med yderligere vækst i 2021. Både top-og bundlinjen blev forbedret. Drivkraften bag den fortsatte vækst har været et balanceret fokus mellem udviklingen af abonnementsforretningen Saxo Premium og det veletablerede styksalg, forklarer adm. direktør Natasha Brandt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs