MediaWatch

Forlaget Falco udskifter på direktørposten - erfaren profil tager over

Kort tid efter tidligere Harpercollins-profil rykkede til det nystartede forlag Falco som salgschef, overtager hun nu posten som forlagsdirektør.

Alice Krogh Scott var med til at tage de første spadestik til den danske forlagsforgrening af amerikanske Harpercollins fra 2015. | Foto: PR / Forlaget Falco

Siden Forlaget Falcos opstart har Anna Will siddet på udgiverens øverste ledelsesskammel, men fra dags dato rykker hun til en stilling som forlægger. Hun bliver afløst af Falcos nytiltrådte salgsdirektør, der tager over som ny adm. direktør, skriver Bogmarkedet.

Alice Krogh Scott har kun haft posten som salgsdirektør siden nytår, hvor hun kom til det unge forlag fra stillingen som country manager for den amerikanske forlagskæmpe Harpercollins. Men nu skal hun altså prøve kræfter med ansvaret som forlagsdirektør, for at Anna Will kan få tid til forlæggerigerningen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs