MediaWatch

Aller ryster flere år med millionunderskud af sig

To år efter Charlotte Riparbelli overtog ledelsen af blad- og magasinhuset, er massivt underskud nu vendt til plus. Nu styrer Aller Media mod år med investering og opkøb for at bygge videre på fundamentet, der efterhånden er på plads.

Foto: PR/Aller Media A/S

Efter en årrække med hovedsageligt underskud i det familieejede bladhus, blev bøtten vendt sidste år til det bedste resultat siden 2015/2016. Det oplyser Aller Media i koncernens årsrapport for 2020/2021.

Konkret blev de sidste to års underskud, senest på -36 mio. kr., forbedret med 50 mio. kr. til et plus på 14 millioner. Også driftsresultatet er kommet ud af rødt territorie og endte på 34 mio. kr. (EBITDA).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs