MediaWatch

Forlag opruster med ny lydbogsredaktør

Byens Forlag vil udvide lydbogsproduktionen og har ansat filminstruktør som ny lydbogsredaktør til formålet. 

Foto: Colourbox

Byens Forlag skruer op for indsatsen på lydbøger og ansætter Christopher Krøyer Magelund som ny lydbogsredaktør. Det skriver forlaget i en pressemeddelelese.

Christopher Krøyer Magelund er uddannet filminstruktør fra filmskolen Super8 og har en bachelor i litteraturhistorie. Opgaven på Byens Forlag bliver at producere og indtale lydbøger for forlaget selv samt for eksterne kunder, fremgår det.

"Vi har oplevet en kraftig stigning i interessen for lydbøger, og vi tror, den kommer til at fortsætte i årene, der kommer. Dog har der manglet gode muligheder for små forlag og for enkelte forfattere for at få produceret og udgivet lydbøger. Derfor har vi selv lavet en lydbogsafdeling, og tilføjelsen af Christopher skal ses i forlængelse af dette," siger Thomas Aagaard Skovmand, der er forlægger på Byens Forlag.

Byens Forlag udgiver årligt 50-70 titler, der udkommer på tryk og som e-bøger, skriver forlaget, der for alvore kastede sig over produktionen af lydbøger i 2021.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs