MediaWatch

Tidligere Discovery-chef udgiver digtsamling om arbejde

Livet på ledelsesgangen, kontormiljø og andre observationer fra flere årtier i tv-branchen er omdrejningspunktet for ny digtsamling fra Discovery Networks' tidligere danske direktør.

Foto: PR

Efter han i efteråret 2020 stoppede i Discovery, fik Christian Kemp tid til at reflektere over sit arbejdsliv efter mere end 20 år i mediebranchen, og det er nu blevet til 60 digte, der udgives under titlen "Job på Håbets Alle". Det fremgår af en pressemeddelelse.

Digtsamlingen udgives af Muusmann Forlag og indeholder en række personlige observationer, som er seriøse, men bliver udlagt med et glimt i øjet ifølge Christian Kemp, som ikke tidligere har prøvet kræfter med formidlingsformen.

"Det primære formål med digtsamlingen er at fremkalde et smil frem på læben hos læserne, når de bekræftes i de mange skæve og forhåbentlig genkendelige situationer fra jobbet. Men, jeg håber også, at den kan være en anledning til at få startet den gode diskussion om vores arbejdsliv, som stadig fylder mere og mere," siger han i meddelelsen.

Christian Kemp var Discovery Danmarks øverste chef i syv år fra 2013, inden han i september 2020 blev opsagt som del af omorganiseringen af Discovery Networks. Chef for den danske del af driften blev i stedet Kasper Kryger, der også er salgsdirektør for Discovery på tværs af Norden.

Han blev i november en del af ledelsen i Michael Jeppesens digitale marketingvirksomhed, Render, hvor han er vicedirektør.

Digtsamlingen udkommer 14. januar.

Tidligere topchef i Discovery Danmark bliver ny bureauchef 

Mere fra MediaWatch

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs