MediaWatch

Tidligere Discovery-chef udgiver digtsamling om arbejde

Livet på ledelsesgangen, kontormiljø og andre observationer fra flere årtier i tv-branchen er omdrejningspunktet for ny digtsamling fra Discovery Networks' tidligere danske direktør.

Foto: PR

Efter han i efteråret 2020 stoppede i Discovery, fik Christian Kemp tid til at reflektere over sit arbejdsliv efter mere end 20 år i mediebranchen, og det er nu blevet til 60 digte, der udgives under titlen "Job på Håbets Alle". Det fremgår af en pressemeddelelse.

Digtsamlingen udgives af Muusmann Forlag og indeholder en række personlige observationer, som er seriøse, men bliver udlagt med et glimt i øjet ifølge Christian Kemp, som ikke tidligere har prøvet kræfter med formidlingsformen.

"Det primære formål med digtsamlingen er at fremkalde et smil frem på læben hos læserne, når de bekræftes i de mange skæve og forhåbentlig genkendelige situationer fra jobbet. Men, jeg håber også, at den kan være en anledning til at få startet den gode diskussion om vores arbejdsliv, som stadig fylder mere og mere," siger han i meddelelsen.

Christian Kemp var Discovery Danmarks øverste chef i syv år fra 2013, inden han i september 2020 blev opsagt som del af omorganiseringen af Discovery Networks. Chef for den danske del af driften blev i stedet Kasper Kryger, der også er salgsdirektør for Discovery på tværs af Norden.

Han blev i november en del af ledelsen i Michael Jeppesens digitale marketingvirksomhed, Render, hvor han er vicedirektør.

Digtsamlingen udkommer 14. januar.

Tidligere topchef i Discovery Danmark bliver ny bureauchef 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs