MediaWatch

Storytel køber amerikanske Audiobooks

Den svenske bogstreaming og forlagsvirksomhed Storytel planter flag på det amerikanske marked med opkøbet af streamingtjenesten Audiobooks.com, der har været i markedet i 10 år. Også Spotify har været på indkøbstur i USA i en offensiv på lydbogsmarkedet.

Foto: PR/Storytel

Storytel udvider på det engelsksprogede lydmarked med opkøbet af den amerikanske bogstreamingplatform Audiobooks.com. Det skriver Storytel i en pressemeddelelse.

Audiobooks.com er abonnementsbaseret som Storytel og har eksisteret siden 2011 i USA, men er i dag også på det britiske og australske marked, fremgår det. Indholdskataloget tæller 300.000 lydbøger samt et endnu større udvalg af gratis podcasts, skriver selskabet. Erhvervelsen skal for alvor sætte Storytel på landkortet på det globale engelsprogede marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs