MediaWatch

Gyldendal hæver indsatsen på Chapter: "Vi er klar til at tage den investering, det kræver"

Gyldendal vil som eneejer se på muligheder for at sammenflette streamingtjenesten med sine andre digitale produkter i jagten på at få konkurrencefordele. Adm. direktør lægger ikke skjul på, at fortsættelsen af Chapter er et investeringstungt projekt, og at man som ejer er nødt til at være villig til at holde hånden på kogepladen i længere tid, end de tre forlagspartnere oprindeligt var indstillet på.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Trekløver-projektet, der er den danske streamingtjeneste Chapter, bliver nu til et soloridt for landets største forlag, når Gyldendal køber medejerne Gads Forlag og Modtryk ud og bliver eneejer af Chapter per 1. november.

Begrundelsen er, at det skal give Gyldendal flere handlemuligheder, som adm. direktør Morten Hesseldahl forklarer det. Og så lægger han ikke skjul på, at investerings- og etableringsfasen, som lanceringen af en konkurrent til bl.a. Mofibo og Bookbeat, trækker ud og er blevet tungere, end både Gyldendal og de to minoritetsejere forudså.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs