MediaWatch

Lindhart og Ringhof indsætter ny direktør for lektiehjælp

Analysedirektør i bureauet Kunde & Co. bliver ny adm. direktør for lektiehjælpsfirmaet Gotutor, som Lindhardt og Ringhof købte sidste år.

Ruben Samuel Sørensen bliver ny direktør for Gotutor, der er en del af Lindhardt og Ringhof Uddannelse, og som har udviket digitale værktøjer til lektiehjælp. Selskabet står bl.a. bag portalen Matematikfessor.

Ruben Samuel Sørensen kommer fra en stilling som partner og analysedirektør hos Kunde & Co., hvor han har været siden 2014.

"Med Ruben Samuel Sørensen har vi fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for vores ambitioner med Gotutor. Med alle vores øvrige undervisningsaktiviteter og forlagets mange forskellige ressourcer, materialer og eksperter har vi de ideelle forudsætninger for, at Gotutors undervisere kan gøre en større forskel, end de allerede gør nu,” udtaler direktør for Lindhardt og Ringhof Uddannelse, Cliff Hansen, der er tidligere direktør for Gotutor og nuværende formand for selskabet, i en pressemeddelelse.

Gotutor blev sidste år en del af Lindhardt og Ringhofs forlag Alinea som led i forlagets ekspansion på undervisningsområdet.

Selskabet havde i seneste årsregnskab et underskud på 1,9 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på godt 1 mio. kr. Det var et fald fra 2019, hvor underskuddet var 451.000 kr. og bruttofortjenesten 2,3 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs