MediaWatch

Pearson lancerer betalingsapp med bøger til studerende i USA

Den britiske forlagskoncern Pearson vil fremover give studerende direkte digital adgang til alle forlagets lærerbøger via abonnement. Hidtil har Pearson fokuseret på salg af bøger igennem skoler og universiteter.

Foto: Mathias Christensen/Politiken/Ritzau Scanpix

Forlagskæmpen Pearson lancerer fredag en app, hvor amerikanske studerende kan få adgang til hele Pearsons bibliotek af lærebøger til 14,99 dollar om måneden svarende til en lille hundredelap i danske kroner. Det skriver Financial Times.

Skiftet fra salg af lærerbøger igennem universiteter og skoler til at lade studerende købe adgang per abonnement sker som følge af, at forlagskoncernen i oktober fik ny direktør i skikkelse af Andy Bird - tidligere formand for Walt Disney International. Over for Financial Times sammenligner han udviklingen med musik- og filmindustriens skift til streaming.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs