MediaWatch

Gyldendal-topchef bliver ny formand i Danske Forlag

Topcheferne i Gyldendal og Politikens Forlag er udpeget som ny formand og næstformand i forlagenes interesseorganisation.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Danske Forlag har torsdag skiftet ud på begge formandsposter, hvor adm. direktør i Lindhardt og Ringhof, Lars Boesgaard, stopper som formand. I stedet sætter Gyldendals topchef, Morten Hesseldahl, sig i stolen. Det oplyser interesseorganisationen i en pressemeddelelse.

Ny næstformand bliver Lene Juul, der er direktør i JP/Politikens Forlag. Dermed overtager hun stolen fra Morten Hesseldahl, der hidtil har været næstformand. Udpegelsen af det nye formandsskab er sket i forbindelse med Danske Forlags generalforsamling 6. maj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs