MediaWatch

Forlaget Gutkind efter et år i luften: "Det er gået over al forventning"

Efter et hæsblæsende debutår støbt på især dansk skønlitteratur lægger Gutkind an til at fortsætte vokseværket i 2021. "Det ligger som det næste naturlige skridt for os at satse på nonfiktion," siger direktør og forlægger Jacob Søndergaard.

Adm. direktør for forlaget Gutkind, Jacob Søndergaard, gør status over sit første år som øverste chef for et nyetableret forlag i markedet - og kommer med ny spådom for udviklingen frem mod 2022 | Foto: Martin Reinhard/Gutkind

For godt og vel 13 måneder siden bragte MediaWatch et interview med direktør Jacob Søndergaard, da han og forlaget Gutkinds første fire medarbejdere så småt var ved at flytte ind i sine nye lokaler på 3. sal i Læderstræde i København.

Adressen var ikke tilfældig. Det var vigtigt, at forlaget fik hjemme hér, i et af de historiske kvarterer i indre København side om side med ældre forlagshuse som Gyldendal for at signalere, at man fra første færd ville være med i de etablerede forlags klub. Dengang fortalte Jacob Søndergaard, at han forventede at få udgivet "en god håndfuld" bøger i løbet af 2020 og forhåbentlig svinge sig op på 20-25 i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs