MediaWatch

Storytel tabte færre penge i 2020 - danske People's fik bugt med driftsunderskud

Bundlinjen byder fortsat på et trecifret millionunderskud for den svenske bogtjeneste Storytel, men resultatet blev væsentligt forbedret i 2020, hvor omsætningen nærmede sig 2 mia. kr. Koncernens danske forlag vendte driftunderskud til -overskud.

Foto: PR/Storytel

Storytel forbedrede resultatformen, der dog stadig er i rødt territorium, i 2020, viser årsregnskabet, der netop er offentliggjort.

Mens omsætningen steg med en halv mia. kr. fra 1,38 mia. kr. (1,87 mia. sek) i 2019 til 1,94 mia. kr. (2,62 mia. sek), landede driftsresultatet på EBITDA-niveau tættere på breakeven - omend der stadig er et stykke vej - med et minus 62,7 mio. kr. (-84,7 mio. sek). En væsentlig forbedring siden 2019, hvor driftsunderskuddet lød på 217 mio. kr. (-293 mio. sek).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs