MediaWatch

Edtech-selskab har tredoblet antallet af ansatte under corona

Den danske leverandør af digitale læringsplatforme Canopylab er vokset støt under coronapandemien. Ifølge adm. direktør Sahra-Josephine Hjorth skyldes det, at corona har tvunget store dele af verden til at digitalisere. Selskabet er gået fra 11 til 38 medarbejdere og forventer at beskæftige 100 ansatte inden for et år.

Canopylab er gået fra 11 til 38 medarbejdere og forventer at være 100 ansatte om et år. | Foto: CanopyLab/PR

Det danske edtech-selskab Canopylab, der for nylig hentede en investering på 18 mio. kr., oplever i disse dage stor vækst, til trods for at en betydelig del af verdenssamfundet er lukket ned.

Da Sahra-Josephine Hjorth og hendes mand, Christian Skræm Juul Jensen, stiftede Canopylab i 2015, var deres primære forretningsområde at tilbyde deres AI-drevne læringsplatform til virksomheder. Men coronapandemiens indtog på verdensplan har åbnet et helt nyt marked for den danske virksomhed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs